Sponsorkliks

Met SponsorKliks kan je zelf een financiële bijdrage leveren aan scouting de Strandvogels, zonder dat het jou een cent extra kost! Grote webwinkels als Bol, Coolblue, Booking en Expedia doen mee, maar ook bijv. Thuisbezorgd. Een percentage van het aankoopbedrag gaat naar SdS. En nogmaals, het kost je niets extra!

Wil je ons ook GRATIS sponsoren? Zorg er dan voor dat je voortaan jouw online aankopen doet via de SponsorKlikspagina van SdS. Voor jou een kleine moeite, voor SdS zijn het directe inkomsten. Je kan hiervoor klikken op onderstaande link klikken.

Hoe werkt het? Heel simpel. Webwinkels betalen een commissie voor elke bestelling van een klant die via SponsorKliks.com komt. 75% van deze commissie storten wij op de bankrekening van SdS. Of je nu rechtstreeks naar bijvoorbeeld Bol gaat of je gaat via SponsorKliks.com naar de site van Bol, je betaalt hetzelfde. Alleen in het laatste geval keert Bol ons een commissie uit en profiteert SdS hier direct van!

Je blijft anoniem. Noch SponsorKliks, noch de Strandvogels wetenn wie er iets besteld heeft, je hoeft namelijk niet in te loggen. SponsorKliks weet alleen bij welke webwinkel iets is besteld, voor welk orderbedrag en dat de commissie voor de Strandvogels is bedoeld. Dat weten ze omdat je via een klik op SponsorKliks naar de betreffende webwinkel bent gegaan. Omdat SponsorKliks alleen registreert dat er via SponsorKliks een bestelling is geplaatst en niet bekend is wie deze bestelling heeft gedaan, is het uitermate belangrijk dat je de bestellingen die je online doet alleen via Sponsorkliks laat lopen. Een rechtstreekse bestelling bij een webwinkel, levert SdS niets op.

Op onderstaande link vindt U een overzicht van de tot tale opbrengsten voor de scouting.